Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogreška sustava

Fotografija koju će ova nesretna žena pamtiti cijeli život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je istraga, no to mladoj ženi nimalo neće ublažiti njezinu patnju.

Mlada žena čiji je suprug preminuo jer je Hitna pomoć stigla tek nakon pet sati objavila je njegovu fotografiju neposredno prije nego što je isključen s aparata.

Lisa Mpongawana tvrdi kako bi njezin suprug bio živ da je pomoć stigla ranije. Sumnjala je kako je obolio od meningitisa što se na kraju pokazalo i točnim. No, kada je stigla Hitna, već je bio bez svijesti.

Nakon dva dana, Mthuthuzeli Mpongwana, isključeni su aparati koji su ga održavali na životu. Potvrđeno je kako je umro od posljedica meningitisa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!"

Liječnici nisu htjeli pomoći čovjeku jer je smrdio na fekalije

'U vrijeme kada smo pozvali Hitnu pomoć, oko 23 sata, moj je suprug još razgovarao, no dok su došli u 4 ujutro, bio je potpuno nesvjestan svega. On je bio moja srodna duša i moj najbolji prijatelj', kazala je Lisa za Bristol Post, a prenosi Independent.

Hitna pomoć ispričala se zbog kašnjenja 'jer je bilo puno posla', a istraga se provodi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene