Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro u strašnim mukama

Liječnici nisu htjeli pomoći čovjeku jer je smrdio na fekalije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Jović (76) iz Batajnice preminuo je u srijedu ujutro u strašnim mukama nakon što mu liječnice nisu htjele pomoći jer je smrdio na fekalije.

'Trčala sam niz ulicu za liječnicima. Čekajte, djeco, pomozite mi da bar supruga podignem na krevet. Nijedna se nije okrenula, iako sam, jadnica, vikala za njima', ispričala je za Kurir Stevka Jović iz Batajnice, čiji je suprug Slavko Jović (76) preminuo u srijedu ujutro u strašnim mukama.

Naime, baka Jović tvrdi da mu liječnici Doma zdravlja Batajnica nisu htjeli pomoći jer je smrdio na fekalije. Njezin je suprug inače bio prije godinu dana operiran od karcinoma debelog crijeva, imao je dvije vrećice i dva katetera, a supruga mu je, kaže, pomagala koliko je mogla.
Stevka je ispričala da je danima zvala Hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Hrvati napadnuti u predgrađu Dublina, ilustracija Policija traži svjedoke Dvojica Hrvata brutalno napadnuti u predgrađu Dublina: Jednom od njih liječnici se bore za život Napadnut djelatnik Hitne pomoći novi incident VIDEO Pijan se potukao u kafiću pa napao vozača Hitne koji ga je spasio: "Nisam se mogao braniti, pao sam..."

FOTO - UŽAS: Nije imala pojma što joj raste u nosu!

'U utorak su došle dvije mlade djevojke. Nisu htjele ni ući u kuću. Na vratima su se došaptavale:
'Joj, što smrdi'. Rekle su da one nisu učile za to i okrenule se i otišle. Nisu ga ni pogledale, niti mu dale bilo kakve lijekove. Umro je u najstrašnijim mukama. Brinula sam o njemu koliko sam mogla, hranila ga i prala, ali su one naišle dok sam ga na podu čistila i presvlačila', ispričala je u suzama baka Stevka, koja ima samo jednog sina, koji radi u Ukrajini.

Nakon svega, policija i inspekcija zdravstva istražuju slučaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene