Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Govor pred praznom dvoranom

Mitt Romney nasjeo na prvotravanjsku šalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidat za republikansku predsjedničku nominaciju Mitt Romney u nedjelju je nasjeo na prvotravanjsku šalu koju su mu priredili njegovi najbliži suradnici kad su ga najavili kao govornika u potpuno praznoj dvorani.

U šali su sudjelovala i dvojica članova Kongresa iz Wisconsina Paul Ryan i Ron Johnson, koji inače podupiru njegovu nominaciju. Prije ulaska u dvoranu Romneya su njegovi suradnici upozorili da odaziv na njegov predizborni skup 'nije baš najbolji', a potom su dvojica zastupnika u Kongresu otišla u potpuno praznu dvoranu te su ga najavili preko razglasa i potom sjeli u prvi red.

Pročitajte i ovo Donald Trump sve je bliže republikanskoj nominaciji za predsjednika SAD-a Uskoro revanš s Bidenom? Trump sve bliže predsjedničkoj nominaciji: Upisao je još jednu pobjedu Ilustracija Živahno u SAD-u Prvi put u 150 godina republikanci izglasali opoziv ministra, demokrat će zamijeniti lažljivca u Kongresu

>> Super utorak: Romney u vodstvu, pobijedio u pet država

Romney je kasnije priznao da mu je prva pomisao bila kakav će odjek u medijima imati njegov govor pred praznom dvoranom, no kad je shvatio da se radi o šali poručio je da bi neka vrsta odmazde bila primjerena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene