Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretni radnici

Misterij darežljivog muškarca: Daruje omotnice s novcem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozan i darežljiv, jedan je muškarac posjetio dva kafića u američkoj saveznoj državi Massachusetts te tamošnjim zaposlenicima podijelio omotnice u kojima se nalazio novac.

Darežljivi misteriozan muškarac predblagdansko je vrijeme učinio radosnijim za zaposlenike dva kafića u američkoj saveznoj državi Massachusetts, piše Fox11.

Pročitajte i ovo Turisti - 1 Ugostitelji trljaju ruke Prvi test za turističku sezonu: Samo u jednom danu sletjet će 25 zrakoplova Josip Džaja i Domagoj Mikić, reporter Dnevnika Nove TV Važni savjeti O stanju na cestama uoči uskrsnog vikenda: Policija upozorila građane

Muškarac s kaubojskim šeširom na glavi ušao je u kafić Marylou u gradiću Hyannis te radniku iza šanka dao 15 omotnica. U svakoj se nalazila novčanica od 100 dolara.

Nakon moždanog udara poduzetnik POKLONIO sve što je stekao!

Voditeljica kafića Vicoria Grandy ispričala je kako je na svakoj omotnici pisalo 'Čestit Božić'. Zaposlenici nisu poznavali muškarca kao redovitog gosta, ali kažu da je podsjećao na Djeda Mraza.

Muškarac, za kojeg se vjeruje da je ista osoba, ali ovoga puta noseći šiltericu, u ponedjeljak je dao više od osam omotnica koje su također sadržavale novčanice od 100 dolara, radnicima Dunkin' Donuts. Ni tamošnji zaposlenici ga nisu prepoznali kao redovitog gosta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene