Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Misteriozan i darežljiv, jedan je muškarac posjetio dva kafića u američkoj saveznoj državi Massachusetts te tamošnjim zaposlenicima podijelio omotnice u kojima se nalazio novac.


Darežljivi misteriozan muškarac predblagdansko je vrijeme učinio radosnijim za zaposlenike dva kafića u američkoj saveznoj državi Massachusetts, piše Fox11.

Vezani članci Policija, ilustracija Muškarac (60) uporno širio paniku najavljujući nove potrese pa ga policija uhitila i odvela u zatvor Grad Svetog Nikole (Foto: PR) Zagreb je domaćin bajkovitom gradu Svetog Nikole

Muškarac s kaubojskim šeširom na glavi ušao je u kafić Marylou u gradiću Hyannis te radniku iza šanka dao 15 omotnica. U svakoj se nalazila novčanica od 100 dolara.

Nakon moždanog udara poduzetnik POKLONIO sve što je stekao!

Voditeljica kafića Vicoria Grandy ispričala je kako je na svakoj omotnici pisalo 'Čestit Božić'. Zaposlenici nisu poznavali muškarca kao redovitog gosta, ali kažu da je podsjećao na Djeda Mraza.

Muškarac, za kojeg se vjeruje da je ista osoba, ali ovoga puta noseći šiltericu, u ponedjeljak je dao više od osam omotnica koje su također sadržavale novčanice od 100 dolara, radnicima Dunkin' Donuts. Ni tamošnji zaposlenici ga nisu prepoznali kao redovitog gosta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook