Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak OESS-a

JAKE MJERE OSIGURANJA 10.000 policijskih časnika raspoređeno u Hamburgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvodnevni sastanak u Hamburgu bit će usredotočen na sukobe u Ukrajini i Siriji.

Oko 10.000 njemačkih policijskih časnika raspoređeno je u sjevernom gradu Hamburgu kako bi osiguravali dvodnevni sastanak ministara vanjskih poslova Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) na kojemu sudjeluje i hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier, a koji počinje u četvrtak.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

Šef njemačke diplomacije Frank-Walter Steinmeier ugostit će kolege iz 50 zemalja, uključujući Sjedinjene Države i Rusiju, na kraju njemačkog predsjedanja OESS-om.

Dvodnevni sastanak u Hamburgu bit će usredotočen na sukobe u Ukrajini i Siriji. Steinmeier je rekao u srijedu da će to okupljanje poslužiti "jačanju OESS-a kao mjesta stalnog dijaloga".

U zajedničkom uvodniku koji su objavile njemačke novine FAZ u srijedu, Steinmeier, austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz i njihov talijanski kolega Paolo Gentiloni optužili su Rusiju da akcijama u Ukrajini potkapa "stupove europske arhitekture mira". (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene