Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za to ih narod plaća

Ministri gledali pornić za vrijeme sjednice parlamenta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica indijskih ministara koje je lokalna tv postaja snimila kako za vrijeme sjednice parlamenta indijske savezne države Karnataka gledaju porniće danas su 'dobrovoljno' dali ostvaku.

Ministri Lakshman Savadi i CC Patil danas su dali ostavke 'kako bi sačuvali ugled stranke BJP' nakon što su jučer uhvaćeni kako za vrijeme rasprave u parlamentu gledaju porniće na mobitelu. Ministar Krishna Palemar također je dao ostavku jer je Savadiju poslao sporan video. 

Pročitajte i ovo Red za glasanje u Indiji Užarena atmosfera Počela druga faza glasanja na najvećim svjetskim izborima Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica

Savadi je isprva negirao optužbe i ponudio bizarno objašnjenje. Kazao je kako je gledao 'edukativan isječak' te kako mobitel na kojem ga je gledao nije njegov. Ljutiti prosvjednici jučer navečer su bacali kamenje na njegovu kuću pa je morala urgirati i policija.

Trojica indijskih političara, pripadnika konzervativne stranke, među kojima je i regionalni ministar zadužen za ženska pitanja, podnijeli su nedugo zatim i ostavke nakon što su uhvaćeni u gledanju isječaka iz porno filmova na mobilnom telefonu tijekom sjednice regionalnog parlamenta u Karnataki.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene