Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTKUD MU NOVAC?

Dodik daje iskaz pred Tužiteljstvom BiH: Kako je lider RS-a kupio skupocjenu vilu na Dedinju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Dodik u utorak bi se pred nadležnim tužiteljstvom trebao izjasniti o okolnostima kupovine luksuzne vile na Dedinju 2007. godine.

Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik u utorak bi pred tužiteljima trebao dati iskaz o okolnostima kupovine skupocjene vile na beogradskom Dedinju 2007. godine.

Tužiteljstvo BiH već nekoliko godina istražuje taj slučaj. Dodik je vilu u beogradskom naselju kupio u svibnju 2007. godine za 750.000 eura. Tada je tvrdio da je nekretninu platio novcem od kredita, ali na kraju se pokazalo da je kredit u “Pavlović banci” uzeo tek godinu kasnije, navodi Dnevni avaz.

Utvrđeno je i da je zahtjev za kredit ovjerio pečatom Vlade RS, dok je bio premijer Republike Srpske

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tvrdi da podupire promjenu Dodik sumnja u izmjene izbornog zakona BiH i poručuje: "Ambasador Ruske Federacije neće biti proglašen personom non grata"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u sarajevu Ruski veleposlanik nakon sastanka s Dodikom zaprijetio: "Ako BiH uđe u NATO..."

"Ne znam ni šta me žele pitati. Ne znam radi li se o politizaciji. Tužitelj koji vodi taj spor je radio deset godina u američkoj ambasadi i sada je on taj koji treba mene progoniti. Pitajte me to idućih dana", izjavio je Dodik za tamošnje medije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene