Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobio pljesak

VIDEO Pogledajte novi ispad Milorada Dodika: Brutalno izvrijeđao i opsovao zastupnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik izazvao je novi skandal javno uputivši psovke i uvrede na račun dužnosnika jedne od oporbenih stranaka.

Najnoviji ispad nominalnog šefa države BiH Milorada Dodika zabilježile su televizijske kamere na skupu lokalnog ogranka njegova Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj (Bosanskoj) Dubici u utorak navečer.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Rizik na Balkanu Američki obavještajci strahuju zbog Dodika: "Njegovi potezi mogu dovesti do nasilnih sukoba, mirovne snage bile bi nadvladane" Milorad Dodik Nema pomaka Vidno ljutit Dodik: "Razgovori koji su počeli u ponedjeljak ne vode nikamo. Svi su se vratili na početne pozicije"

Dodik je tamo došao intervenirati nakon što je došlo do prevrata u lokalnoj skupštini i odluke načelnika općine da istupi iz SNSD-a te se pridruži novoj većini predvođenoj Partijom demokratskog progresa (PDP) i Srpskom demokratskom strankom (SDS).

Dodik je za govornicom pred stranačkim članstvom jednog od čelnika PDP-a i zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Pericu Bundala "počastio" brutalnim psovkama.

''Neku večer gledao sam Bundala u televizijskoj emisiji. Kaže, sada je Kozarska Dubica prestala biti bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju'', kazao je Dodik. Za njegovu stranačku sljedbu u tim riječima nije bilo ništa problematično te su ga k tome, za to što je izgovorio, nagradili burnim pljeskom i smijehom.

No zato je predsjednik PDP-a Branislav Borenović poručio Dodiku da se može samo sramiti zbog takvog ponašanja. ''Dodik, profesionalni psovač koji je objedinio prostakluk i primitivizam u sebi samom. Sramotno, nedostojno, ružno i za svaku osudu'', poručio je Borenović na Twitteru reagirajući na zbivanja u Kozarskoj Dubici.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene