Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dolazio pred tužilaštvo

VIDEO Milorad Dodik šokirao nepristojnom gestom iz službenog automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član predsjedništva BiH sablaznio je javnost u utorak kad je prilikom dolaska pred Tužilaštvo BiH, kroz prozor službenog automobila pokazao srednji prst prisutnim novinarskim ekipama.

Nije jasno je li vulgarna gesta Milorada Dodika bila upućena nekome određenom ili svima okupljenima, no kako pišu lokalni mediji, iako navikli na njegove ispade, ovakvu nepristojnost nisu očekivali.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Brz odgovor Dodikov sin o tome da je dobio hrvatsko državljanstvo: "Vidim da sam postao hrvatski državljanin..." Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

Dodik je danas u Tužilaštvo došao dati izjavu o okolnostima kupovine skupocjene vile na beogradskom Dedinju 2007. godine.

Tužiteljstvo BiH već nekoliko godina istražuje taj slučaj. Dodik je vilu u beogradskom naselju kupio u svibnju 2007. godine za 750.000 eura. Tada je tvrdio da je nekretninu platio novcem od kredita, ali na kraju se pokazalo da je kredit u Pavlović banci uzeo tek godinu kasnije, navodi Dnevni avaz. Više o tome čitajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene