Hitne službe u BiH, ilustracija (Foto: Pixsell,Miro Petrovic/Vecernji list)
Hitne službe u BiH, ilustracija (Foto: Pixsell,Miro Petrovic/Vecernji list)

U utorak rano ujutro kod Zvornika je stradao migrant iz Sirije, javljaju lokalni mediji.


Na željezničkom mostu u Karakaju kod Zvornika u utorak rano ujutro teško je stradao 25-godišnji migrant iz Sirije. Migrant se pokušao zakačiti za vagon vlaka koji je prometovao iz BiH prema Srbiji. Nije mu uspjelo, a tom prilikom je zadobio teške ozljede glave i odsječene su mu obje noge.

Vezani članci Policijski kombi, ilustracija (Foto: Pixsell,Dino Stanin) Policija podignula kaznenu prijava protiv ozlijeđenog migranta, prijeti mu do osam godina zatvora Mjesto gdje je policajcu noga zapela u stijeni (Screenshot: MUP/YouTube) MUP objavio video kojim objašnjavaju kako je ranjen migrant u Gorskom kotaru: "Policajcu je noga zapela u stijeni"

Avaz piše da je migrant s teškim povredama ekstremiteta i glave prevezen u Bolnicu Zvornik. "Noćas oko 2 sata Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u mjestu Karakaj vlak udario muškarca. Po prijavi su izašli policijski službenici PU Zvornik, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužitelja iz Bijeljine. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na daljnje zbrinjavanje", kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik Policijske uprave Zvornik.