Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradao mladić

Migrant se pokušao zakačiti za vagon kod Zvornika: Odsječene mu noge i ozlijeđena glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak rano ujutro kod Zvornika je stradao migrant iz Sirije, javljaju lokalni mediji.

Na željezničkom mostu u Karakaju kod Zvornika u utorak rano ujutro teško je stradao 25-godišnji migrant iz Sirije. Migrant se pokušao zakačiti za vagon vlaka koji je prometovao iz BiH prema Srbiji. Nije mu uspjelo, a tom prilikom je zadobio teške ozljede glave i odsječene su mu obje noge.

Pročitajte i ovo Šverc migranata, ilustracija - 2 pokušaj krijumčarenja ljudi Nevjerojatni prizori s juga Hrvatske: U tovarnom dijelu kamiona nagurane 24 osobe, među njima žene i djeca Ilustracija Nakon dvije godine Izbjeglice podnijele ustavnu tužbu: Nije otvorena istraga o nasilju i seksualnom zlostavljanju tijekom nezakonitog odvraćanja

Avaz piše da je migrant s teškim povredama ekstremiteta i glave prevezen u Bolnicu Zvornik. "Noćas oko 2 sata Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da je u mjestu Karakaj vlak udario muškarca. Po prijavi su izašli policijski službenici PU Zvornik, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužitelja iz Bijeljine. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na daljnje zbrinjavanje", kazao je Miljan Bobar, glasnogovornik Policijske uprave Zvornik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene