Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad si predsjednikova kćer

Michelle Obama: Moje kćeri ne smiju na Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz sve prednosti koje mogu imati kćerke američkog predsjednika Baracka Obame mnogo je i onih, drugim ljudima potpuno uobičajenih, stvari koje su njima zabranjene.

Naime, 9-godišnja Sasha i 12-godišnja Malia zbog sigurnosnih pravila ne smiju imati profil na Facebooku. Michelle Obama je u intervjuu za NBC otkrila kako joj se ni inače ne sviđa da djeca imaju Facebook profile. Rekla je da njezina djeca vjerojatno ne bi imala Facebook profile ni da ne žive u Bijeloj kući. 'Možda kada budu starije', rekla je Michelle.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Portugalci oduševljeni Vodeni pas za kćeri, Stevie Wonder za Michelle i Baracka Slika nije dostupna Od ožujka Barack više neće biti sam VIDEO: Michelle Obama u Muzeju voštanih figura

>> Michelle odala tajnu: Obama je prestao pušiti

'Ovisi o tome kada ćemo otići i koliko će one biti stare', bio je njezin odgovor na pitanje hoće li se djevojčice pridružiti socijalnoj mreži kada obitelj napusti Bijelu kuću.

Podsjetimo, Michelle Obama je otkrila neke detalje iz privatnog života njezinog supruga pa ga je pohvalila kako ne puši već godinu dana. Nova 'tajna' koju je Michelle otkrila je da američki predsjednik ne boji kosu. Rekla je kako je prekasno da se išta poduzme po pitanju pojave sijede kose.

'On se ne brine previše oko izgleda'

Sumnju u bojanje predsjednikove kose pokrenule su njegove prošlomjesečne fotografije. Na jednoj fotografiji njegova je kosa izgledala tamnije nego na drugoj. Michelle je u intervjuu za NBC rekla kako je u pitanju osvjetljenje.

Dodala je da je njezin suprug prilično sijed te da je znao da će postati predsjednik da bi možda počeo bojati kosu prije 10 godina. 'On se ne brine previše oko izgleda', rekla je Michelle. Otkrila je i da bi željela da predsjednik nosi odijela neke druge boje te da se ona i kćeri razvesele svaki put kad on odjene svijetliju majicu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene