Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuća snimka

VIDEO Cirkuska točka pretvorila se u krvavo mrcvarenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medvjed je izmasakrirao majmuna tijekom jedne cirkuske točke koja je pošla krivo i pretvorila se u krvavi, uznemirujući prizor.

Snimka se pojavila na internetu i prikazuje crnog medvjeda i dva majmuna koji su u cirkuskom nastupu prisiljeni voziti bicikl u krug pred publikom koja uživa u prizoru.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Screenshot Djelić sekunde VIDEO Skijaš snimio zastrašujući trenutak: Zamalo sam naletio na njega

>> VIDEO Seljak pobjegao na brezu, a medvjed krenuo za njim...

No, nakon dva kruga jedan majmun pao je s bicikla i ostao zarobljen pod njim, a medvjed je u tom trenutku nasrnuo na njega i počeo ga masakrirati.

Kako piše Daily Mail, uznemirujuća snimka je vjerojatno nastala u Šangaju, u jednom parku divljih životinja.

Na snimci se čuje smijeh i klicanje gledatelja na početku točke, no događaj uskoro postaje mučan za sve, dok je medvjed malog majmuna mrcvario šapama i zubima, a čuvari su bezuspješno pokušavali odvući zvijer od njezine žrtve.

Inače, ovaj je park već bio na meti udruga za zaštitu životinja zbog sličnih točki u kojima su životinje korištene da izvode trikove za zabavu gledatelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene