Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajednički izlasci

Djevojka premijerke Srbije sve više plijeni pozornost javnosti, detalji otkrivaju i zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mediji u regiji sve više pišu o djevojci srbijanske premijerke Ane Brnabić, a ovaj se par sve češće pojavljuje u javnosti.

Premijerka Srbije Ana Brnabić počela se sve češće pojavljivati u javnosti u društvu svoje djevojke, a kada se odluči za zajednički izlazak, navode mediji, najčešće je riječ o kulturnim događajima.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Sjednica predsjedništva Vučić: "Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije" Slika nije dostupna Ne otkrivaju spol Premijerka Srbije očekuje prinovu: Njezina partnerica Milica u drugom je stanju

Ipak, prvo javno pojavljivanje srbijanske premijerke i njezine partnerice Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Europskog prvenstva u košarci u Istanbulu. Već tada je Milica odmah privukla pažnju svojim izgledom, a kreatori su oduševljeni njezinim stilom i profinjenošću.

Milica Đurđić je liječnica po struci, radi u Kliničkom centru Srbije i ima uspješnu karijeru, a u vezi su osam godina.

Premijerka Srbije nedavno je u društvu partnerice prisustvovala otvorenju Muzeja savremene umetnosti, posljednjoj izvedbi predstave "Skakavci", ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Ana Brnabić prva je žena na čelu vlade Srbije i prva gay premijerka na Balkanu. Porijekolom je iz Hrvatske, a često je znala ljetovati na Krku odakle joj vuku korijeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene