Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trudna Milica Đurić već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a u KBC-u Srbije gdje je zaposlena potvrdili su da je na bolovanju.


Srpska premijerka Ana Brnabić (43) i njezina nekoliko godina mlađa partnerica, liječnica Milica Đurić, čekaju prinovu, javljaju srpski mediji.

Vezani članci Autobusna nesreća, očevid, ilustracija (Foto: Arhiva/Dusko Jaramaz/PIXSELL) 15 ljudi ozlijeđeno u prevrtanju autobusa u Srbiji, dvoje ima teške ozljede Aleksandar Vučić na predstavljanju novih helikoptera (Foto: Srdjan Ilić/PIXSELL) - 3 Vučić zadovoljan šopingom: "Jasno vam je zašto ih zovu vražjim kočijama"

Trudna Milica Đurić, pišu, već se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, a u KBC-u Srbije gdje je zaposlena potvrdili su da je na bolovanju nakon što je začela potpomognutom oplodnjom.

U uredu srpske premijerke za magazin Gloria kratko su zahvalili na čestitkama. Poručili su i da Ana Brnabić javno ne govori o privatnom životu te da u skladu s time ne mogu otkriti spol djeteta koje nosi premijerkina partnerica, prenosi Blic.

Otkrivamo kako je srpska premijerka krenula u vezu s atraktivnom plavušom s kojom čeka bebu