Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nenajavljeni posjet

Mario Banožić u Ukrajini: U Odesi se susreo s ukrajinskim kolegom

Aktualno Galerija Mario Banožić, ministar obrane Mario Banožić, ministar obrane Foto: DNEVNIK.hr Ministar Banožić u Ukrajini - 1 Ministar Banožić u Ukrajini - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ministar Banožić u Ukrajini - 2 Ministar Banožić u Ukrajini - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministar Banožić u Ukrajini - 3 Galerija 1/4 >>
Hrvatski ministar obrane Mario Banožić u nenajavljenom je posjetu Ukrajini.

Ministar obrane Mario Banožić zrakoplovom je odletio u Moldaviju i kopnenim putem prešao granicu s Ukrajinom te se u Odesi sastao s ukrajinskim kolegom Oleksijem Reznikovom.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Jevgenij Prigožin Nova analiza rata Detalj iz Prigožinova intervjua pokazuje opak politički plan za Rusiju?

Pročitajte i ovo Nikolaj Petrušev i Vladimir Putin Nikolaj Petrušev Jeziva prijetnja Putinova šefa za sigurnost: "Uništit ćemo Zapad nuklearnim oružjem ako pokušaju..."

Hrvatska je među zemljama koje pomažu u borbi protiv ruske agresije. U Zrakoplovno-tehničkom centru u Velikoj Gorici priprema se 14 transportnih helikoptera sovjetske proizvodnje koji bi trebali biti donirani Ukrajini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene