Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lutao gradom

Maribor: Iz klaonice pobjegao razjareni bik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bik je neko vrijeme lutao gradom da bi zatim upao u građevinsku jamu gdje je ustrijeljen. Pobjegao je iz boksa za omamljivanje jedne mariborske klaonice.

Brojni građani Maribora u srijedu su bili zbunjeni susretom s bijesnim bikom koji je nakon bijega iz klaonice jedno vrijeme lutao gradom, a onda upao u građevinsku jamu, gdje je morao biti ustrijeljen.

Pročitajte i ovo Bik na cesti u mjestu Hrastje neobičan prizor VIDEO Vozači, oprez! Širi se snimka bika koji trči cestom na sjeveru Hrvatske Ilustracija Dobra zarada U kamionu prevozili 1000 mačaka, ono što su planirali napraviti s njima je odvratno

>> Varaždin: Razulareni bik ubio djelatnika veterinarske stanice

Ravnateljica slovenske veterinarske uprave Vida Čadonič Špelič izjavila je da se incident koji se dogodio u klaonici tvrtke "Košaki" smatra nezgodom na radu i da nije bilo nikakvog prekršaja, pa zato neće biti ni kazne protiv odgovornih u tvrtki.

Prema prvim neslužbenim informacijama, bik je pobjegao iz boksa za omamljivanje, u kojemu je po propisu bio prisutan i službeni veterinar. "Naši su veterinari stalno prisutni u klaonicama, a da životinja pobjegne događa se izuzetno rijetko", rekla je Čadonič Špelič.

Da je bik pobjegao iz klaonice i kasnije upao u jamu na gradilištu novog križanja potvrdili su i u tvornici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene