Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što im sve padne na pamet!

Maloljetnici se napijali gumenim bombonima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkoholom puni gumeni bomboni bili su glavna poslastica učenika srednje škole u Westchesteru.

Kada je jedna nastavnica u srednjoj školi u SAD-u primjetila neobično ponašanje učenika, odmah je posumnjala da su konzumirali alkohol.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija (Foto: Thinkstock) Posvađane majke na Facebooku Došli na nastavu u trenirkama pa poslani na razgovor pedagogu: "Zna se što je za školu", "Što fali tuti?"

'Ta su se djeca isticala', rekao je Joseph Comunale, detektiv Bedforske policije. 'Nastavnica je došla do njih. Razgovarala je s njima i shvatila da su u alkoholiziranom stanju. Napili su se jedući gumene bombone u kojima je bio alkohol', kazali su u policiji, izvijestio je NBC.

U pokušaju da prokrijumče alkohol u školu, učenici su u gumene bombone ubrizgavali alkohol. Ovaj način unošenja alkohola u školske učionice učenici prakticiraju, saznalo se tijekom istrage, već godinu dana. Instrukcije kako bombone napuniti alkoholom objavili su i na internetu.

S učenicima koji su otkriveni u ovoj zabranjenoj radnji problem je rješen u školi, no nije poznato kakvu su vrstu kazne dobili.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene