Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alkoholom puni gumeni bomboni bili su glavna poslastica učenika srednje škole u Westchesteru.


Kada je jedna nastavnica u srednjoj školi u SAD-u primjetila neobično ponašanje učenika, odmah je posumnjala da su konzumirali alkohol.

Vezani članci Pijana joga (Foto: sadanduseless.com) - 6 Pijanci su prirodno nadareni za jogu, pogledajte samo ove savršene poze Fail (Foto: Screenshot) Alkohol je opasna razonoda, one su to naučile na bolan način

'Ta su se djeca isticala', rekao je Joseph Comunale, detektiv Bedforske policije. 'Nastavnica je došla do njih. Razgovarala je s njima i shvatila da su u alkoholiziranom stanju. Napili su se jedući gumene bombone u kojima je bio alkohol', kazali su u policiji, izvijestio je NBC.

U pokušaju da prokrijumče alkohol u školu, učenici su u gumene bombone ubrizgavali alkohol. Ovaj način unošenja alkohola u školske učionice učenici prakticiraju, saznalo se tijekom istrage, već godinu dana. Instrukcije kako bombone napuniti alkoholom objavili su i na internetu.

S učenicima koji su otkriveni u ovoj zabranjenoj radnji problem je rješen u školi, no nije poznato kakvu su vrstu kazne dobili.