Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taksist ubojica

Majka ubojice strahovala da će ubiti i nju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su saznali da ubija u distriktu Lake, majka i supruga Derricka Birda zaključale su se u kuću, strahujući da su i one na popisu ljudi koje želi ubiti.

Mary, majka Derricka Birda vjerovala je da će ubiti i nju, kada je na televizijski vijestima saznala za njegov krvavi pohod. 85-godišnja Mary vidjela je fotografiju svog sina na televiziji nakon što je ubio brata blizanca Davida. Strahujući da b oni mogli postati sljedeće žrtve, majka i sinova supruga zaključale su se u kuću. Derrick je taj dan ubio 12 ljudi, a 25 je ranio. Iako su prva izvješća govorila da je taksist ubio i majku, ona se skrivala u kući.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom Ubojstvo u Cetinju Sve se istražuje Policija otkrila što su našli u kući monstruma s Cetinja! Neutješni djed: "Da nam je bar jedno dijete ostavio"

>> Ubojica iz Cumbrie masakr isplanirao u Hrvatskoj?!

>> Masakr u Britaniji: Hodao ulicom i pobio 12 osoba

Obraćajući se novinarima prvi put od tragičnih događaja koje su potresle Britaniju, obitelj je kazala da je cijelo vrijeme bila prestrašena te su izrazili želju posjetiti obitelji žrtava njihovog rođaka. 'Susan je bila u kući sa svojom svekrvom i spremala je ručak. Mary je upalila televizor i gledala vijesti. Prvo što je vidjela bio je njezin sin. Bila je užasnuta. Susan je brzo zaključala vrata jer je mislila da će Derrick doći ubiti njih. Nakon pet minuta nazvala ih je policija i rekli su im da je sada sigurno, da je sve završilo.', ispričao je velečasni Jim Marshal.

Ostavila ga ljubavnica

Obitelj nije znala za njegove financijske probleme, piše Daily Mail. Izjavu koju je obitelj uputila javnosti, pročitao je njihov susjed. Između ostalog napisali su i kako je Derrick kojeg su poznavali 52 godine bio drugačiji od onog Derricka o kojem su slušali nekoliko sati na televiziji dok je ubijao ljude.

Derricka je nekoliko tjedana prije pucnjave ostavila ljubavnica. Tajlanđanku kojoj je slao novac za put kod njega poznavao je samo po imenu 'Hon'. 32-godišnjakinju je upoznao prije tri godine na odmoru na Tajlandu, a ona je obećala da će se zbog njega preseliti u Englesku. No, prije nekoliko tjedana s njim je prekinula putem sms-a rekavši mu kako je upoznala nekog drugog.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene