Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije devet mjeseci

Ubojica iz Cumbrie masakr isplanirao u Hrvatskoj?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dereck Bird, koji je na sjeverozapadu Engleske ubio 12 ljudi, najavio je to prije devet mjeseci i to u Hrvatskoj.

Derrick Bird, koji je u srijedu na sjeverozapadu Engleske ubio 12 ljudi, najavio je prije devet mjeseci da će 'uzeti pištolj i sve ih pobiti' kako bi se riješio dugogodišnje ogorčenosti koju gaji prema prijateljima i obitelji, piše The Sunday Times. Ubojica iz Cumbrie otkrio je svoje ubilačke namjere dvojici najbližih prijatelja tijekom ljetovanja u Hrvatskoj u rujnu prošle godine, piše list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Taksist ubojica Majka ubojice strahovala da će ubiti i nju Slika nije dostupna 12 mrtvih, 25 ranjenih Masakr u Britaniji: Hodao ulicom i pobio 12 osoba

'Kad bi se napio postao bi ćudljiv. Imao je svoju tamnu stranu', rekao je Bob Cullen koji je putovao s Birdom. 'Kada smo bili u Hrvatskoj rekao nam je 'Ovih dana ću uzeti pištolj i sve ih pobiti. Mi mu naravno nismo vjerovali. Rekli smo mu samo da ne bude tako glup', kaže Cullen.

>> Masakr u Britaniji: Hodao ulicom i pobio 12 osoba

Bird, 52-godišnji razvedeni vozač taksija, pištoljem i puškom ubio je 12 ljudi tijekom dvosatnog divljanja po Lake Districtu nakon čega je pronađen mrtav, a pretpostavlja se da je počinio samoubojstvo. Bila je to najkrvavija pucnjava u Velikoj Britaniji od 1996. i masakra u Dunblaneu, piše Times. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene