Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prve snimke beba

VIDEO: Ponosna majka pokazala osmorke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadya Suleman, majka prvih preživjelih osmorki, ekskluzivno je pred televizijskim kamerama svijetu pokazala bebe.

Podsjetimo, Nadya je majka sveukupno 14 djece, a u siječnju 2009. rodila je osmorke. Dječaci Noah, Isaiah, McCai, Josiah i Jeremiah i djevojčice Maliah, Nariah i Jonah začeti su umjetnom oplodnjom. Nadya tvrdi da je oduvijek željela veliku obitelj jer je sama jedinica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Voli djecu Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj Slika nije dostupna Nadya Suleman Traži dva milijuna za priču o osmorkama

>> Majka osmorki: Željela sam veliku obitelj

>> Traži dva milijuna za priču o osmorkama

Baka osmorki, koja u potpunosti ne odobrava kćerine postupke, rekla je kako se ona nadala ‘samo još jednoj curici’ te se zato podvrgla umjetnoj oplodnji. Velik dio javnosti osuđivao je Nadyu zbog rađanja osmorki; dobivala je prijeteće emailove u kojima je pisalo da je zaslužila smrt, a ispred njezine kuće održavani su prosvjedi.

Nadya Suleman, navodno je razljutila i holivudsku ljepoticu Angelinu Jolie. Nju su, naime, iziritirale glasine da je Nadya napravila niz plastičnih operacija kako bi joj što više nalikovala. Izvor blizak glumici izjavio je kako je Jolie primila i nekoliko pisama u kojima joj Suleman izražava divljenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene