Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao i Angelina

Majka osmorki: 'Ubit ću se, sin mi je nestao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U listopadu prošle godine Nadya Suleman, majka osmorki, nazvala je 911 kako bi panično prijavila nestanak svoga sina koji je susjedstvom šetao s bakom, a kući se vratio još dok je Nadya molila za policijsku pomoć.

'Pomozite mi, pomozite mi! Moj je sin nestao, poludjet ću! Poludjet ću! Gdje je moj sin?', govorila je Nadya operateru 911, a nekoliko je puta ponovila i kako će se ubiti. Srećom dječak je uskoro došao kući, a za svaki slučaj služba 911 poslala je policiju kako bi provjerili da je sve u redu, objavio je MSNBC.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

>> Majci osmorki ponuđeno milijun dolara da snimi pornić

>> 'U svijetu ima mentalno poremećenih ljudi'

>> Majka osmorki naljutila Angelinu

Američki mediji izruguju se ovoj situaciji, uspoređujući Nadyju s Angelinom Jolie u filmu 'Changeling' u kojem majka također traži nestalo dijete. Nadya, koja je u vrijeme poziva upućenom službi 911 bila trudna s osmorkama tvrdi kako su za strah o nestanku djeteta krivi hormoni.

Podsjetimo, 33-godišnja Nadya Suleman počela je plijeniti pažnju javnosti nakon što je rodila osmorke začete umjetnom oplodnjom. Mnoge je Amerikance razljutila kada se saznalo da već ima šestero djece začetete istim putem te živi od socijalne pomoći. Zbog želje za djecom, a i zbog izgleda, američka je javnost uspoređuje s glumicom Angelinom Jolie.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene