Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrum strave

Majka osmero djece mrtvog sina dvije godine držala u krevetiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka osmero djece uhićena je zajedno s najstarijim sinom nakon što je u podrumu njihove obiteljske kuće pronađeno raspadnuto tijelo četverogodišnjeg sina Hamzaha.

Stravično zlodjelo otkriveno je prošli tjedan nakon dojave susjeda koji su primijetili nešto čudno u podrumu. Bio je to mrtvi dječak u krevetiću pokriven dekicom. Amanda Hutton razvela se od muža koji ju je navodno zlostavljao i od tada je otac djece, Aftab Khan imao minimalan kontakt s djecom.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Marin Piletić Tuga u Slavonskom Brodu Ministar nakon smrti djeteta: "Nije bilo elemenata da se dijete žurno izdvoji. Inspekcija je poslana u Hrvatski zavod za socijalni rad"

Ogorčeni otac  sad krivi britanske službe da nisu pravodobno reagirale na njegove prijave da se nešto neobično događa te da sumnja kako bivša supruga zanemaruje djecu..

Policija pretpostavlja da je dječak preminuo u prosincu 2009. godine. Uhitili su majku i najstarijeg sina, 22-godišnjeg Tariqa i oboje su naknadno pušteni uz jamčevinu.

Prije tri godine sud je zabranio pristup ocu zbog obiteljskog nasilja, no Aftab kaže da je bio brižan otac te da se redovito čuo telefonski s troje starije djece i s njim živi 20-godišnji sin Qaiser.

Što se zapravo dogodilo u obiteljskoj kući nije još poznato i policija je pokrenula opsežnu istragu. Cijeli događaj bi trebala rasvijetliti obdukcija djeteta, odnosno je li dijete umrlo nasilnom smrću no otežavajuća okolnost je što je leš u stanju raspadanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene