Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trebao joj novac za drogu

Majka narkomanka htjela prodati sina za 2.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka s Floride u SAD-u uhićena je jer je navodno htjela prodati svojeg petogodišnjeg sina za 2.000 dolara.

Jessica Marie Beers ponudila je jednom bračnom paru, koji je upoznala u crkvi, prodaju skrbništva nad svojim sinom za navedenu svotu. Par je zbog zabrinutosti za dobrobit djeteta slučaj prijavio lokalnim vlastima, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Policijsko vozilo - 2 Očevid u tijeku Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji

Isti bračni par vlastima je otkrio kako je Beers liječena ovisnica te vjeruju kako je novac htjela za financiranje svoje ovisnosti o teškim drogama. Policija je odlučila Beer uhvatiti na djelu pa su joj postavili stupicu, a inspektori su je, kad se pojavila, uhitili.

Beer je policiji priznala kako je namjeravala prodati sina, no nije otkrila i razlog prodaje. John Gardner, 58-godišnjak, vlastima je rekao kako su on i njegova supruga pomagali Beer prije toga, jer su vjerovali da joj je teško kao samohranoj majci.

Policija već od ranije ima dosje o Beers, koja je osuđena i za tešku krađu. Sin joj je oduzet i nalazi se u rukama socijalnih službi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene