Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično

Majka i očuh dječaka (7) zatvorili u lijes u podrumu i ostavili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Scrantona u Pennsylvaniji traga za muškarcem i ženom koji su 7-godišnjeg dječaka zatvorili u lijes podrumu obiteljske kuće.

'Policiju su pozvali susjedi nakon što su iz kuće čuli plač dječaka', kazao je detektiv Al Leoncini.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Kada su stigli, policija je zatekla uplakanog dječaka kako sjedi u podrumu, a na sebi je imao samo pelene. Policajcima je rekao kako je plakao jer je gladan, javlja Reuters.

Dječak je policajcima ispričao kako ga je očuh, nakon što je došao iz škole, zatvorio u lijes u podrumu i na njega stavio stolicu te kako je nakon nekog vremena ipak uspio otvoriti lijes i izaći van. Kazao je i kako je njegov očuh inače za zatvaranje lijesa koristio ljepljivu traku.

Majka i očuh su ga, ispričao je 7-godišnjak istražiteljima, često kažnjavali zatvaranjem u podrum gdje 'žive duhovi', a mnogo puta su, dok bi on bio zatvoren u lijesu, u podrumu zveckali lancima. Pelene je morao nositi jer u podrumu nema kupaonice, a ponekad bi ondje proveo i čitav dan.

Brigu nad dječakom preuzela je socijalna služba, a policija je izdala tjeralicu za 26-godišnjom majkom dječaka Lori Gardner i njezinim partnerom 31-godišnjim Brianom Slebodom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene