Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prijeti joj zatvorska kazna

Pet dana pila, 16-mjesečnu bebu ostavila samu, vraćala se da je hrani tvrdim kruhom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj majci prijeti zatvorska kazna jer je svoje 16-mjesečno dijete ostavila samo u stanu pet dana.

Susjedi 20-godišnje žene iz Brecona u Velikoj Britaniji čuli su djevojčicu kako vrišti i zvali su policiju. Policajci su u stan provalili i ondje zatekli užasan prizor. Stan je bio prljav i neuredan, na podu pobacane prazne pivske boce i pribor koji je majka koristila za konzumaciju droge, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potres u Turskoj Čudo nakon gotovo dva mjeseca! Pronađena mama bebe koja je bila zatrpana ispod ruševina Slika nije dostupna mučne scene Britanski vojnik čija je fotografija spašavanja bebe preko bodljikave žice obišla svijet: ''I ja imam djecu, teško je to gledati"

16-mjesečna je beba bila izgladnjela i vrištala je u svom krevetiću. Njezina pelena i odjeća nisu bili promijenjeni nekoliko dana, a na dekici je bilo krvi. Djevojčica je bila toliko gladna da je iz ruku policajca iščupala hranu koju joj je ponudio kako bi je pojela.

>> Moždana aktivnost otkriva hoćete li biti brižan roditelj

Majka je kasnije pronađena u kući prijatelja te je priznala da je napustila dijete kako bi partijala. Povremeno se, kaže, vraćala kući da nahrani dijete kruhom i pahuljicama.

Na sudu je priznala krivnju za zanemarivanje, okrutnost, loše ponašanje prema djetetu te napuštanje djeteta na pet dana.
'Policija je u stan ušla kroz otvoren prozor i zatekla potpuni nered. Osjetio se snažan miris urina. Odjeća na bebi je bila toliko prljava da je već smrdila', rekao je tužitelj Heath Edwards.

'Ovo je slučaj koji zahtjeva zatvorsku kaznu', rekao je sudac Richard Twomlow, te kazao da će se izricanje presude zakazati za kasniji datum. O djevojčici se sada brinu njezini rođaci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene