Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u tri ujutro

Kći (15) razbila staklenu čašu mami o čelo jer joj nije htjela uključiti internet

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što joj majka nije htjela upaliti internet, 15-godišnja maloljetnica ju je u alkoholiziranom stanju počela vrijeđati. Uz to joj je i razbila staklenu čašu o glavu.

U slavonskom gradu je početkom lipnja jedna petanestogodišnja djevojka došla doma u tri ujutro pijana. Ušla je u majčinu sobu i probudila ju da joj mama upali internet.

Majka ju je odbila i rekla joj da ode spavati, maloljetnica ju počela  vrijeđati. "Droljo jedna, je*em ti mrtvu majku". Kad je majka iz ležećeg položaja sjela na krevet, kći ju je otvorenim dlanom udarila, a kasnije joj je razbila staklenu čašu o čelo. Drama se odvijala od 2:45 do 3.

Sud je na temelju Prekršajnog zakona, umjesto kazne, primijenio odgojnu mjeru sudskog ukora jer se, kako piše Danica, "može zaključiti da će i time biti postignuta svrha odgojne mjere".

Pročitajte i ovo Vesna Škulić noćna drama "Noćas sam skoro bila ubijena": Žena koja je brutalno napala bivšu zastupnicu još uvijek u bijegu

"Temeljem Prekršajnog zakona, maloljetnoj M. sud ukazuje na društvenu neprihvatljivost i štetnost njezina ponašanja, te istu upozorava da joj se za slučaj ponovnog počinjenja prekršaja može primijeniti i teža sankcija", zaključila je prekršajna sutkinja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene