Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mafijaše je silno uvrijedilo ono što su vidjeli na snimci te su odlučili pokazati svima u gradu što se dogodi kad glumataš nešto što nisi, opakog frajera iz 'podzemlja'.


Neimenovani mafijaši iz sjevernog dijela Edinburgha, koji trenutačno služe zatvorske kazne, ucijenili su glave nekolicine muškaraca koji su snimali seksualni odnos s maloljetnicom (15), kao i onoga koji ju je seksao pred svima na tulumu priređenom uoči boksaškog meča između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa.

Vezani članci PR Otvorene prijave za najveći regionalni employer branding projekt "Best Employer Brand Awards Adria 2021" Talijanska policija pronašla pošiljku kalašnjikova među jabukama 01 Što su sočne ove jabuke: Talijanska policija u voćarni pronašla skriveno oružje

Mafijaše je silno naljutilo ono što su vidjeli na snimci koju su pronašli na društvenim mrežama te su odlučili pokazati svima u gradu što se dogodi kad glumataš nešto što nisi, opakog frajera iz 'podzemlja'.

Među ljudima za kojima je raspisana nagrada od deset tisuća funti se nalazi i jedan boksač, a umiješala se i policija koja je u međuvremenu privela i oslobodila mladića od 18 godina optuženog da je on bio taj koji je djevojku iskoristio.

"Puno ljudi na toj zabavi su bili iz Muirhousea, Drylawa i Grantona, dijelova Edinburgha odakle potječu i ti mafijaši. A oni ne vole kada se u njihovom kraju netko pretvara da pripada tom miljeu, pogotovo na takav način. Užasno su se naljutili kada su vidjeli seksualno iskorištavanje te mlade djevojke", kazao je neimenovani izvor novinarima Daily Recorda.

Spomenuta mlada dama nije bila jedina maloljetnica koja je u subotu bila pozvana na tu zabavu, a na njoj je bio nazočan i nogometaš Hiberniana Jason Cummings, od kojeg je neimenovani tinejdžer pokušao iznuditi četiri tisuće funti kako ne bi na društvene mreže postavio slike koje dokazuju da se i on tamo nalazio. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook