Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja pozicija

Zloglasna skupina nudi pomoć u borbi protiv ISIL-a: 'Napadnu li, morat će se borit s nama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javila se još jedna skupina spremna boriti se protiv Islamske države.

Sin njujorškog šefa mafije dao je jasno upozorenje Islamskoj državi rekavši da će se, ukoliko planiraju napad na New York, morati boriti sa sicilijanskom mafijom. Zloglasna kriminalna skupina kaže da želi dati svoj doprinos u zaštiti mještana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi video ISIS PROVOCIRA SVIJET Objavili šifriranu poruku u kojoj se krije meta idućeg terorističkog napada Slika nije dostupna Zatvorena ulica, u zraku i helikopteri NOVA DRAMA U PARIZU Pucnjava u ulici u sjevernom dijelu grada

Giovanni Gambino, sin ključne figure u skupini Gambino, kaže da je mafija u puno boljoj poziciji od sigurnosnih organa kao što su FBI i domovinska sigurnost, da Njujorčanima da zaštitu koja im je potrebna.

'Oni često djeluju prekasno ili ne vide cjelovitu sliku onoga što se događa zbog nedostataka ljudske inteligencije', rekao je Gambino mlađi u intervjuu za NBC News, prenosi RT.

Gambino koji pokušava ostvariti karijeru scenarista u Hollywoodu kaže da je nakon strašnih napada u Parizu zaštita važnija nego ikada.

'Svijet je danas opasan, ali ljudi koji žive u četvrtima New Yorka koje imaju veze sa Sicilijom trebali bi se osjećati sigurno', rekao je.

Anonymous upozorava: Danas mogući teroristički napadi u pet zemalja, idete na vlastiti rizik

'Osiguravamo da su naši prijatelji i obitelj zaštićeni od ekstremista i terorista, osobito od brutalne, psihopatske organizacije koja sebe naziva Islamskom državom', poručio je.

Tvrdi da se Islamska država boji sicilijanske mafije i to je, kaže, jedan od glavnih razloga zašto nisu pokušali uspostaviti nikakve ćelije na Siciliji.

Talijanski otok nije doživio niti jedan teoristički napad i Gambino smatra da mafija može ponuditi zaštitu New Yorku kako bi obuzdao uspon islamističke terorističke skupine, te da može pomoći ljudima da mafiju vide u novom svjetlu.

'Mafija ima lošu reputaciju, ali mnogo toga je nezasluženo', rekao je Gambino koji je u Brooklyn preselio 1988. goodine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene