Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ukrajinski predsjednik na turneji

VIDEO Pogađate tko jedini nije dočekao Zelenskog u Bruxellesu pljeskom?

Aktualno Galerija Zelenski u Bruxellesu - 1 Zelenski u Bruxellesu - 1 Foto: AFP Zelenski u Bruxellesu - 3 Zelenski u Bruxellesu - 3 Foto: AFP Zelenski u Bruxellesu - 2 Zelenski u Bruxellesu - 2 Foto: AFP +0 Zelenski u Bruxellesu - 4 Galerija 1/4 >>
Mađarski premijer Viktor Orban jedini nije dočekao pljeskom ukrajinskog predsjednika Volodomira Zelenskog prilikom dolaska u Bruxelles.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski doputovao je u Bruxelles gdje se susreo s čelnicima zemalja EU-a. U srijedu je boravio u Francuskoj, a prije toga u Londonu. 

Na europsku turneju krenuo je kako bi osigurao nastavak potpore u borbi protiv ruskog agresora, još oružja, ali i borbene zrakoplove.

Prilikom dolaska u Bruxelles, čelnici EU-a dočekali su ga gromoglasnim pljeskom i ovacijama. Pljeskali su svi, osim mađarskog premijera Viktora Orbana. 

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu. 

 

Premijer Andrej Plenković sudjelovao je na sastanku sa Zelenskim i ostalim europskim čelnicima. Na Twitteru je objavio: "Sastali smo se s predsjednikom Zelenskim. Nastavljamo podržavati europski put Ukrajine i pružati pomoć ukrajinskom narodu, koji danas brani vrijednosti i slobodu cijele Europe. To je jedinstven stav svih članica, ali i naša zajednička politička i moralna obveza."

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene