Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema više jeftinije

FOTO "Strogo zabranjeno": Na mađarskim pumpama već se pojavili natpisi na hrvatskom

Mađarska je u petak donijela novo pravilo prema kojem će gorivo po sniženim cijenama moći točiti samo automobili s mađarskim registarskim oznakama.

U Mađarsku od petka Hrvati više neće moći po jeftinije gorivo. Za strane vozače u Mađarskoj je od ponoći gorivo skuplje za 40-ak posto, dok će domaći plaćati 9 kuna i 21 lipu po litri.

Pročitajte i ovo Gužve na benzinskim pumpama u Zagrebu - 5 Novo poskupljenje VELIKA GALERIJA Stvaraju se večernje kolone: Vozači požurili na benzinske postaje po gorivo Slika nije dostupna Hitne službe na terenu Drama na Črnomercu: Procurio plin na benzinskoj, pozlilo radnici

Najviše će to osjetiti mještani koji žive u pograničnom području koji su po jeftinije gorivo odlazili preko granice. Na nekim benzinskim crpkama je strogo zabranjeno točenje goriva za vozila stranih registarskih oznaka, javlja reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić.

Benzinska crpka u Mađarskoj - 4 Obavijest na benzinskim pumpama u Mađarskoj Foto: DNEVNIK.hr

"Reko, da tu tankiramomo, pošto je tu jeftinije, ali eto... Tu se sad ne može za strance. A to da je poskupilo, to nisam znao uopće, po meni je to glupost", rekao je Benjamin.

"Nama to u pograničnom području baš i ne odgovara jer nam je bilo lijepo da možemo jeftinije gorivo tankirat preko. Bilo je ispod 10 kuna. Naravno da to uteče na kućni budžet. Pogotovo nama koji radimo u Osijeku i putujemo svaki dan. To je nama bilo jako dobro", rekao je Saša iz Duboševice.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene