Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Maddie je njezin otac zakopao na plaži'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portugalski detektiv koji je radio na slučaju nestale britanske djevojčice Madeleine McCann ne prestaje s optužbama na račun njezinih roditelja. Britansku je javnost šokirala njegova najnovija izjava kako je otac djevojčice Gerry McCann svoju kćer zakopao na plaži.

Prije nego su roditelji prijavili nestanak malene Madeleine u svibnju prošle godine u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, otac Gerry McCann zakopao je djevojčicu na plaži, tvrdi detektiv Goncalo Amaral.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo u medijima? Osumnjičeni pedofil tvrdi da nikada nije u živo vidio Maddie Slika nije dostupna Kate McCann odbila odgovarati na pitanja u istrazi o Maddie

Prema rječima portugalskog detektiva, Gerry se na to mjesto vratio nekoliko dana kasnije i premjestio mrtvo tijelo svoje kćerke kako ga policija ne bi pronašla.

Clarence Mitchelle, glasnogovornik obitelji McCann ove je navode oštro opovrgnuo.

'Ovo što je rekao gospodin Amaral je sramotno, gnjusno i u potpunosti neutemeljeno. Nema nikakve veze sa stvarnosti. Kate i Gerry pomno prate sve što on govori i ukoliko nastavi s lažima protiv njega će podići tužbu', rekao je Mitchelle.

Na izjave detektiva Madeleinina majka Kate i sama je oštro reagirala kazavši kako je Amaral ‘profesionalno i osobno velika sramota’.

>> Tajkun odlučio financirati potragu za Maddie do kraja života 

Madeleine McCann 3. je svibnja prošle godine, u večernjim satima nestala iz hotelske sobe u Portugalu, njezini su roditelji za to vrijeme bili na večeri s prijateljima. Službena istraga je završila bez konkretnih rezultata, a u međuvremenu su službeno bili osumnjičeni i njezini roditelji. Djevojčicu još uvijek traže detektivi koje su unajmili Kate i Gerry McCann.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene