Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tajkun odlučio financirati potragu za Maddie do kraja života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski tajkun koji financira potragu Kate i Gerryja McCanna za njihovom nestalom kćerkom rekao je kako će ih podupirati do kraja života ako će to biti potrebno.

Britanski bogataš, 48-godišnji Brian Kennedy rekao je kako će koristiti svoje bogatstvo koje je procjenjeno na 450 milijuna funti kako bi financirao potragu dok god se djevojčica ne pronađe.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Njegova je izjava prekinula nagađanja o tome što će se dogoditi kada fond za pronalazak Madeleine koji se sastoji od donacija građana presuši. Trenutačno se u njemu nalazi manje od 500.000 funti, a od njezinog nestanka u svibnju prošle godine potrošeno je milijun funti.

McCannovi su unajmili već petu grupu privatnih istražitelja koji pomažu u potrazi.

Kennedy koji ima petero djece sa suprugom Christine u Wilmslowu nije upoznao McCannove prije donacije, a sada s njima razgovara svaki dan.

‘Gospodin Kennedy uključio se nakon što je vidio Kate na televiziji’, rekao je izvor.

Odvjetnici obitelji McCann još uvijek pregledavaju 13.000 stranica dosjea portugalskih policijskih istražitelja koje su dobili prošli mjesec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene