Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problematični turisti

Obitelj platila 2300 eura za ljetovanje u poznatom odmaralištu, ali ono što su vidjeli dovelo ih je do ruba plača: "Bilo je užasno"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Obitelj Tuffs opisala je kaotičnu situaciju u poznatom odmaralištu Magic Aqua Rock Gardens. Već je ranije bila u istom hotelu s obitelji, ali tada nisu bile tolike gužve i problematični turisti koji su ženu doveli do ruba plača.

Obitelj Tuffs platila je 2300 eura za Jet2 paket u odmaralištu Magic Aqua Rock Gardens u Španjolskoj. Iznenadilo ih je što su se morali boriti za mjesto. Zbog enormnih gužvi je Cayleigh Tuffs, koja je na odmoru s osmogodišnjom kćeri i suprugom, odlučila je da više nikada neće posjetiti Benidorm. Već je prije bila u popularnom hotelu s obitelji, ali tada nisu bile tolike gužve.

"Skoro sam se rasplakala, bilo je užasno. Nikad prije mi nije došlo da plačem na odmoru, ali taj dan jesam. Neću više doći ovdje jer je kaotično", priznala je.

Bazen je, kaže, bio prepun Britanaca koji su sat vremena čekali u redu za otvaranje. Pravi problem je uslijedio kad su se otvorila vrata u 10 sati. Snimka koju je u četvrtak snimio upravitelj pokazuje nagurane turiste koji nakon otvaranja trče i traže slobodna mjesta na ležaljkama.

Obitelj Tuffs ističe kako bi osoblje trebalo uklanjati ručnike s ležaljki ako su ostavljeni bez nadzora dulje od 20 minuta, ali to ne rade iako postoje brojna upozorenja, piše Daily mail.

Pročitajte i ovo Požar u Portugalu Jedno od poznatih turističkih odredišta VIDEO S požarom koji bjesni bori se više od 800 vatrogasaca: "Kritična, teška i složena situacija"

"Ima ljudi koji zauzmu ležaljku na pet ili šest sati iako ni trenutak ne provedu na njoj. To je stvarno frustrirajuće, ne možemo gledati Charley kako se igra", rekla je. Tuffs se vratila kući u petak nakon pet dana provedenih u odmaralištu, a na Facebooku je podijelila snimku iz Benidorma kako očajnički pokušava naći slobodnu ležaljku.

Pročitajte i ovo Rast Drave kod Osijeka, ilustracija - 1 Rijeka prijeti Mještani slavonskog sela kroz prozor gledaju Dravu kako im se približava: "Gadno izgleda pa smo malo podigli stvari"

Tuffs kaže da postoje najmanje tri različita ulaza u bazen, a neki su čak pribjegli korištenju ulaza u blizini toaleta. Osoblje hotela, koje je vidjelo kako turisti idu krajnje daleko kako bi osigurali ležaljku, donijelo je nove mjere za suzbijanje tog ludila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene