Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čovjek u Mussafahu u Abu Dhabiju, prodavača jedne draguljarnice zasuo je prahom od čilija i pobjegao sa zlatnim ukrasima vrijednim 4.300 dolara.


Lopov je prvo posjetio draguljarnicu kako bi odabrao stvari koje želi ukrasti te se idući dan vratio sa čili prahom pomoću kojeg je opljačkao prodavača koji se nije ni stigao snaći prije nego je ostao bez vrijednog nakita.

>> Bijeg pljačkaša pod kišom umirovljeničkih metaka

Vezani članci Policija, ilustracija Filmska pljačka u Istri: Šestorica Talijana dočekala poduzetnika ispred banke i ukrala mu torbu sa 195.000 eura, među pljačkašima i policajci Slika nije dostupna Filmska pljačka u Milanu: Pljačkaše odala jedna riječ

' Oči su mi bile prepune čili praha i užasno su me boljele te nisam mogao ništa vidjeti', rekao je prodavač za GulfNews.com.

Osumnjičeni za napad opisuje se kao Azijac u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim, koji je nosio široke hlače i majicu. Policija je blizu draguljarnice pronašla vrećicu praha kupljenog u obližnjem supermarketu.

Sličan zločin se dogodio i u Nagpuru u Indiji, gdje je policija uhitila člana lokalne bande koji je svoje žrtve 'napadao' čili prahom, prenosi Huffington post.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.