Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan izbor

Koristio čili prah kao oružje u pljački draguljarnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek u Mussafahu u Abu Dhabiju, prodavača jedne draguljarnice zasuo je prahom od čilija i pobjegao sa zlatnim ukrasima vrijednim 4.300 dolara.

Lopov je prvo posjetio draguljarnicu kako bi odabrao stvari koje želi ukrasti te se idući dan vratio sa čili prahom pomoću kojeg je opljačkao prodavača koji se nije ni stigao snaći prije nego je ostao bez vrijednog nakita.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

>> Bijeg pljačkaša pod kišom umirovljeničkih metaka

' Oči su mi bile prepune čili praha i užasno su me boljele te nisam mogao ništa vidjeti', rekao je prodavač za GulfNews.com.

Osumnjičeni za napad opisuje se kao Azijac u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim, koji je nosio široke hlače i majicu. Policija je blizu draguljarnice pronašla vrećicu praha kupljenog u obližnjem supermarketu.

Sličan zločin se dogodio i u Nagpuru u Indiji, gdje je policija uhitila člana lokalne bande koji je svoje žrtve 'napadao' čili prahom, prenosi Huffington post.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene