Hrvatski vojnici raspoređeni u Litvi impresionirali su ocjenjivače rezultatima obuke u teškim snježnim uvjetima.

Galerija Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 1 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 4 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 6 +1 Obuka HRVCON-a u Litvi u uvjetima smanjene vidljivosti (Foto: MORH) - 3

Hrvatski vojnici pokazali su visoku spremu i u novom ciklusu obuke u uvjetima smanjene vidljivosti u Litvi, gdje se nalaze u sklopu NATO-ovih snaga. Njihovim angažmanom ocjenjivači su bili i više nego zadovoljni.

Vezani članci Švedska Švedski europarlamentarac poručio Milanoviću: "Samo vas želim podsjetiti da veta idu u oba smjera" Zoran Milanović - 3 Milanović žestoko po Plenkoviću: "Uplašen za sudbinu svojih mokrih briselskih snova"

"Pripadnici 1. hrvatskog kontingenta NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Litvi prošlog tjedna, od 11. do 17. veljače 2018. godine proveli su obuku osvježenja u provedbi zadaća u naseljenom području.

Riječ je o nastavku ciklusa obuke osvježenja pojedinca, desetina i vodova u djelovanju u uvjetima smanjene vidljivosti i djelovanju u naseljenom području. Također, provedeno je i gađanje u noćnim uvjetima.

Unatoč zahtjevnim vremenskim uvjetima, svi vodovi uspješno su proveli obuku, a ocjenjivači su bili iznimno zadovoljni postignutim rezultatima", stoji u priopćenju MORH-a objavljenom na njihovim mrežnim stranicama.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju