Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Brazilu

VIDEO: Liječnici se tukli dok je beba umirala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novorođenče u Brazilu umrlo je u rađaoni dok su se neodgovorni liječnici doslovno tukli.

Nezapamćeni izgred dogodio se u brazilskom gradu Invihemi. Zavađene liječnike morali su smirivati zaštitari, dok je treći liječnik pokušao pomoći 32-godišnjoj rodilji Gislaine de Matos Rodrigues i njezinom djetetu, no dijete je rođeno mrtvo. Službenom izjavom još nije utvrđeno je li tučnjava liječnika izravan uzrok smrti bebe. Liječnicima je odmah nakon događaja uručen otkaz.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Rodilja je ispričala kako je brigu o njezinom porodu preuzeo njezin ginekolog, kako je i sama htjela, no onda se pojavio dežurni lijelnik koji je inzistirao da on preuzme porod. Došlo je najprije do svađe, a potom i tučnjave između dva liječnika. 'Bila je to strašna tučnjava. Na kraju su završili na podu valjajući se, a moja je supruga vrištala da prekinu', ispričao je suprug Gilberto Melo Cabreira. I jedan od dvojice liječnika progovorio je u javnosti i negirao je svoju krivnju. 'Nisam ja ušao u tučnjavu s njim nego on sa mnom', rekao je dr. Sinomar Ricardo. Do drugog doktora tamošnji mediji nisu uspjeli doći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene