Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokazuju ga svima

Libija al-Megrahija pokazala afričkim gostima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Libija je pokazala Abdela Baseta al-Megrahija, osuđena za teroristički napad nad Lockerbiem 1988., a nedavno puštena s obrazloženjem da umire, u invalidskim kolicima skupini od 150 afričkih parlamentaraca koji su došli u posjet Tripoliju.

Al-Megrahi pojavio se pred parlamentarcima na samo pet minuta u srijedu, bio je blijed i izgledao je slabo. Nije govorio, a nos i usta bili su mu pokriveni kirurškom maskom. Susret se održao u bolnici. Parlamentarci su članovi Panafričkog parlamenta sa sjedištem u Južnoafričkoj Republici. Taj parlament je uglavnom simbolično tijelo Afričke unije. Škotske su vlasti 20. kolovoza pustile Al-Megrahija iz zatvora zbog terminalne faze raka prostate i izazvale nezadovoljstvo u svijetu. Škotski liječnici tada su izjavili da su mu ostala tri mjeseca života. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraljevski debakl Sudac ponizio saudijskog princa: 'Zbrkan si, nepouzdan, beznadan i jadan!' Slika nije dostupna Pušten prije 3 godine Bombaš iz Lockerbieja preminuo od raka

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene