Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već druga njegova knjiga

Legija u zatvoru napisao ljubavni triler

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milorad Ulemek Legija, koji se nalazi na izvršenju zatvorske kazne, napisao je ljubavni triler, javlja srbijanski portal Mondo.

Beogradski dnevnik 'Pravda' objavio je vijest da će danas biti objavljen Legijin roman 'Ljubav suzama ne vjeruje'. Kako javljaju glavna junakinja Legijinog romana je Eleonora, koja iskorištava Aleksinu ljubav kako bi se riješila supruga. Glavni joj je motiv, naravno novac, a kako bi ga dobila ona Aleksi koji je zaljubljen u nju namješta ubojstvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispostavljen račun za troškove suđenja Legija mora platiti obdukciju Zorana Đinđića Slika nije dostupna Ulemek negira organizaciju ubojstva Đinđića

Ulemek Legija nalazi se na izdržavanju pravomoćne 40-godišnje kazne zatvora zbog ubojstva Ivana Stambolića i pokušaja ubojstva Vuka Draškovića. Osuđen je također na 40 godina zatvora zbog ubojstva premijera Zorana Đinđića, ali u tom postupku ima pravo na još jednu žalbu, o kojoj će odlučiti Vrhovni sud u Srbiji.

U zatvoru će biti do 2044. godine, a protiv njega je još uvijek u tijeku i postupak za ubojstvo četiri člana SPO na Ibarskoj magistrali. I tu se još čeka pravomoćnost presude.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene