Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevaranti u Srbiji

Lagali da im je sin teško bolestan, godinama prikupljali donacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beogradska je policija uhitila bračni par koji je tijekom tri godine od čak 140 tvrtki izvlačio donacije za tobože bolesnog sina na temelju lažne medicinske dokumentacije.

Policija u Beogradu uhitila je jedan bračni par iz Obrenovca koji je lažirao dokumentaciju o bolesti sina kako bi od raznih donatora izvukao više do 17.500 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći"

>> Prevaranata je sve više, evo kako ih prepoznati!

Muž i žena u dobi od 40 godina sastavili su lažnu liječničku dokumentaciju o bolesti sina koju su, piše Blic, uz molbe za uplatu donacija za njegovo liječenje i lijekove slali kompanijama sa sjedištem u Beogradu.

Par je lagao i da ima kćer te je ujedno sastavljao još jednu lažnu liječničku dokumentaciju na ime žene Mirjane B.

Od 2010. do 2013. godine oštetili su više od 140 tvrtki koje su im uplatile nešto više od 17.500 eura. Supružnici su zadržani u pritvoru, a protiv njih je podnijeta i kaznena prijava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene