Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOSTA MU JE POLITIKE

Novi život bivšeg austrijskog kancelara: Kurz seli u Silicijsku dolinu, a najavio i vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši austrijski kancelar Sebastian Kurz seli u Sjedinjene Američke Države. Zaposlio se u Silicijskoj dolini. Kaže da mu je dosta politike.

Bivši austrijski kancelar Sebastian Kurz, koji je nedavno odstupio s dužnosti zbog optužbi za korupciju, seli se u Sjedinjene Američke Države i uskoro počinje raditi u Silicijskoj dolini.

Na američki kontinent odlazi s dugogodišnjom djevojkom Susanne i njihovim sinom Konstantinom, navodi Russia Today.

Kurz, koji je ranije opovrgnuo sve optužbe za korupciju, već je potpisao menadžerski ugovor, a trebao bi početi raditi u veljači. Posao će mu se sastojati od putovanja na relaciji San Francisco-Beč-Njemačka-Švicarska, a kako navode austrijski mediji, godišnja plaća će mu iznositi oko 500 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznat mogući nasljednik Kurz odlazi iz politike, uskoro će objasniti razloge: "Entuzijazam mu se osjetno smanjio"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zašto je otišao Pad mladog lava: Sebastian Kurz bio je najzaslužniji za zatvaranje Balkanske rute, a poskliznuo se na anketama

Sebastian Kurz kazao je kako mu je nakon deset godina dosta politike i odlučio se vratiti struci. Austrijskim medijima najavio je i vjenčanje s djevojkom Susanne, s kojom je već 16 godina u vezi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene