Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ovo je moj sretan dan"

Kupio je kartu za Boeing koji se srušio u Etiopiji: "Kasnio sam dvije minute na ukrcaj, vikao da me puste na let"

Pad zrakoplova, Etiopija (Foto: Michael TEWELDE / AFP)
Pad zrakoplova, Etiopija (Foto: Michael TEWELDE / AFP) Foto: Michael TEWELDE / AFP
Grk Antonis Mavropulos zakasnio je dvije minute na avion Ethiopian Airlinesa koji se srušio odmah nakon polijetanja.

Mavropulos je na svojem profilu na Facebooku napisao da je zakasnio dvije minute na let i to mu je spasilo život. Na letu koji je propustio poginulo je 157 putnika i članova posade.

Pročitajte i ovo Boeing 737 MAX (Foto: AFP) NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI Nakon dviju nesreća: Boeing smanjuje proizvodnju problematičnih aviona 737 MAX Boeing 737 (Foto:AFP) Nakon pada zrakoplova Boeing pozvao pilote i regulatore na sastanak, problematični avioni uskoro se vraćaju u promet?

"Zakasnio sam dvije minute i sve što sam mogao - bilo je gledati u posljednje putnike kako odlaze na ukrcaj u avion. Vikao sam da me puste, ali nitko se nije na to obazirao. Sad sam sretan zbog toga jer sam živ. Let sam propustio jer nisam na vrijeme našao svoj kovčeg s odjećom pa bi me čekali dodatnih 10-15 minuta", napisao je Antonis Mavropulos.

Grk je putovao na godišnju skupštinu UN-ovog Programa za životnu sredinu. Djelatnik zračne luke, piše, savjetovao mu je da sačeka sljedeći let, ispričao mu se zbog neugodnosti i odveo ga u kafić u kojem je mogao sačekati tri sata.

"Na ukrcaju u kasniji let sačekala me policija. Ponovno mi nije dozvoljen ukrcaj. Policajci su me odveli u svoje službene prostorije u zračnoj luci. Prvo su mi rekli da sam jedini putnik koji se nije ukrcao na let 302 Ethiopia Airlinesa i jedini koji je preživio. Ispitivali su me tko sam i zašto nisam bio na letu za koji sam imao kartu. Mislio sam da mi lažu", napisao je na Facebooku putnik koji je imao kartu za let u kojem je stradalo 157 putnika i članova posade.

Policija je provjerila njegove podatke pa ga smjestila u posebnu prostoriju. Rečeno mu je da sačeka. Pretraživao je internet kako bi doznao što se dogodilo, a o svemu ga je obavijestila njegova obitelj i prijatelji koji su znali da putuje taj dan.

"Ovaj tekst sam napisao pod šokom kako bih se barem malo sabrao", napisao je Mavropoulos i zaključio: "Ovo je moj sretan dan". Objavio je i fotografiju karte za let koji je tragično odnio 157 života.

Aktualno Pronađene obje crne kutije iz Boeinga koji se srušio u Etiopiji Mjesto pada aviona marke Boeing u Etiopiji (Foto: AFP) Mjesto pada aviona marke Boeing u Etiopiji (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Srušeni avion u Etiopiji (Foto: AFP) Svijet Pronađene obje crne kutije iz Boeinga koji se srušio u Etiopiji 1/2 >>

Aktualno Šokantna prepiska: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i nagovarao ju da mu šalje svoje gole fotografije Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 4 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 4 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 3 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 3 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 6 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 6 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 9 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 9 Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP +4 Pedofil iz Dubrovnika (Foto: Facebook/Stop pedofiliji SP) - 8 Hrvatska Šokantna prepiska: Pedofil iz Dubrovnika djevojčici slao gnjusne poruke i nagovarao ju da mu šalje svoje gole fotografije 1/10 >>  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene