Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drago mu je što je bolje

Nakon što je Navaljni izašao iz bolnicu, Putin mu poručio da se može vratiti u Rusiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksej Navaljni pohvalio se danas kako je izašao iz berlinske bolnice, a glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da mu je drago što mu je bolje te da se može vratiti u Rusiju.

Kremlj je poručio u srijedu da se opozicijski političar Aleksej Navaljni može vratiti u Rusiju poput svakog drugog građanina, nakon što je otpušten iz bolnice u Njemačkoj, koja je ustvrdila da je otrovan nervnim agensom.

Pročitajte i ovo Leonid Volkov Nastavlja borbu "Htjeli su od mene napraviti šniclu!" Nekoliko sati prije nego što je brutalno napadnut čekićem, izrekao proročanske riječi Fotografija Alekseja Navaljnog ruski oligarh Cure nepoznati detalji, bio je uključen u razmjenu zarobljenika među kojima je bio i Navaljni: Sastao se s Putinom u vrijeme njegove smrti?

Četrdesetčetverogodišnji kritičar vlasti Vladimira Putina srušio se u zrakoplovu iznad Sibira prošloga tjedna. Prebačen je potom iz Rusije u Berlin, a njemačka je vlada poručila kako testovi obrađeni u Njemačkoj, Francuskoj i Švedskoj pokazuju da je otrovan nervnim agensom Novičokom.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je novinarima u srijedu kako je Kremlju drago što se Navaljni oporavlja te što je otpušten iz bolnice.

Navaljni je objavio na Instagramu fotografiju sebe na klupi u parku nakon što je otpušten iz bolnice. Kazao je da planira ići svaki dan na fizioterapiju te da će posjećivati rehabilitacijski centar kako bi povratio svoje motoričke sposobnosti, uključujući funkcionalno korištenje lijeve ruke.

U svojoj objavi Navaljni je napisao kako ponovno uči zadobiti ravnotežu stajanjem na jednoj nozi te je zahvalio liječnicima berlinske bolnice Charite, u kojoj je bio liječen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene