Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Koliko ukradenih automobila na jednom mjestu - i svi su vraćeni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolivijske vlasti vratile su jučer više od 250 ukradenih vozila susjednom Čileu.

Na ceremoniji održanoj na graničnom prijelazu Cuarahuara de Carangas bolivijski državni ministar Juan Ramon de la Quintana simbolično je predao 257 prokrijumčarenih vozila iz Čilea čileanskom konzulu u Boliviji Jorgeu Canelasu koji je ovaj čin nazvao odličnim primjerom suradnje dviju susjednih država po pitanju suzbijanja međugraničnog kriminala.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Krađa vozila

Svake godine se iz Čilea u Boliviju prokrijumčari na stotine ukradenih vozila, od kojih se većina koristi kao sredstvo plaćanja dilerima droge.

>> Luksuzni automobili pali na novom crash testu!

Na primopredaji vozila bolivijski ministar je bio veoma ozbiljan u namjeri da se ovakvom kriminalu jednom stane na kraj.

Bolivia i Chile nisu imali službenih diplomatskih odnosa 30 godina prije ovog čina. Nedavno su čileanske vlasti uhitile i pritvorile tri bolivijska vojnika koji su zalutali na njihovo područje.

No, izgleda kako je vrijeme za suradnju među njima napokon počelo. 257 automobila vraćeno je na čileanski teritorij.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene