Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U TIJEKU ISTRAGA

Kod Banje Luke pronađen mrtav 24-godišnji hrvatski državljanin

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Banjolučka policija pronašla je u okolici toga grada beživotno tijelo 24-godišnjeg državljanina Hrvatske, a u tijeku je istraga koja treba utvrditi okolnosti njegove smrti, potvrdili su u ponedjeljak dužnosnici lokalne policije.

Policija je priopćila da je tijelo mlađeg muškarca, za kojega se navodi da je rođen u Karlovcu 1999. godine i čiji su inicijali J. K., pronađeno u nedjelju kod mjesta Mišin Han, odnosno naselja Valentići.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

Pored tijela policija je pronašla i pištolj, no nije jasno navedeno je li u pitanju samoubojstvo.

Predstavnici Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci potvrdili su kako ih je policija izvijestila o ovom slučaju te kako su odmah preuzeli istragu, koju sada vodi njihov tužitelj Igor Cimeša.

Pročitajte i ovo Ilustracija Utvrđuju se okolnosti Tragedija kod Slavonskog Broda: U rijeci Savi pronađena dva tijela

Pročitajte i ovo Hrvoje Cvitanović, veleposlanik u Turskoj Sretne vijesti Hrvatica pronađena u ruševinama osjeća se dobro: Stupila je u kontakt sa svojom obitelji

On je naložio obdukciju tijela preminulog mladića kako bi se utvrdile točne okolnosti i vrijeme smrti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene