Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove optužbe

Knežević: Đukanović je umiješan i u Đinđićevo ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon optužbi za ubojstvo Ive Pukanića, Ratko Knežević crnogorskog premijera Mila Đukanovića i Stanka Subotića Caneta proziva i za ubojstvo bivšeg srpskog premijera Zorana Đinđića.

'Bijeg Đinđića iz jasne opasnosti od Slobodana Miloševića i njegovih ubojica 1999., odvela je pokojnog premijera u ralje druge opasnosti, susreta sa Đukanovićem i Subotićem', izjavio je Knežević, nekadašnji predstavnik Trgovinske misije Crne Gore u Washingtonu, prenosi Mondo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija istražuje Stara Pazova: S Đinđićevog trga nestala njegova spomen ploča Slika nije dostupna Duhanska mafija Nalogodavci Pukanićeva ubojstva Đukanović i Subotić?

>> 'Htjeli su mi na glavu staviti metu isto kao i na Đinđićevu'

'Pažljivo pogledajte zapise Bebe Popovića o susretima sa Legijom (Miloradom Ulemekom osuđenim za ubojstvo Đinđića), kada kaže da je taj nesumnjivi zločinac došao u 'bermudama', da u kabinetu Đinđića traži naplatu 'Subotićevog duga Kestneru' (kontroverznom crnogorskom biznismenu Srećku)', tvrdi Knežević, koji je nekoć bio i Đukanovićev prijatelj. Dodaje kako je Đukanović sa 'velikim čuđenjem' primio vijest da su Legija i zemunski klan ubili Đinđića.

Knežević ističe da uloge Đukanovića i Subotića nisu dovoljno ispitane, kad se govori o ubojstvu Zorana Đinđića, a već nekoliko mjeseci opetovano tvrdi da su obojica umiješani i u Pukanićevo ubojstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene