Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladoj ženi iz sela u središnjem dijelu Kine novi smartphone, vrijedan 240 eura pao je u zahod.


Dvoje članova kineske obitelji ugušilo se, a četiri su osobe završile na liječenju pošto su se spustili u septičku jamu pokušavajući iz nje izvući novi pametni telefon, prenijeli su lokalni mediji.

Vezani članci Dr. Špiro Janović, sudski vještak za psihijatriju (Foto: Dnevnik.hr) Psihološki profil ubojice iz Petrovca: "To je potpuna nebriga za druge ljude" Ned LeDoux (Foto: Instagram) Vijest koja lomi srca: Preminula 2-godišnja kći popularnog pjevača, liječnici je nisu uspjeli spasiti

Mladoj ženi iz sela u središnjem dijelu Kine novi smartphone, vrijedan 2000 juana (240 eura), pao je u zahod, piše portal Dahe iz pokrajine Henana.

Njezin se muž spustio u septičku jamu, ali je izgubio svijet zbog isparavanja. U pomoć mu je priskočila majka te se i ona ubrzo onesvijestila.

Kina pokušava riješiti problem smoga uklanjanjem 11 milijuna starih vozila

Krenuli su za njima vlasnica smartphonea i njezin svekar, a u pomoć im je priskočilo dvoje susjeda. Svi su nakon nekoliko minuta osjetili slabost, a iz jame su ih seljani izvukli užetom.

Mužu i svekrvi vlasnice mobitela nije bilo spasa, a ostali su prevezeni u bolnicu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.