Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šestero stradalih

Ugušili se u septičkoj jami pokušavajući spasiti mobitel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladoj ženi iz sela u središnjem dijelu Kine novi smartphone, vrijedan 240 eura pao je u zahod.

Dvoje članova kineske obitelji ugušilo se, a četiri su osobe završile na liječenju pošto su se spustili u septičku jamu pokušavajući iz nje izvući novi pametni telefon, prenijeli su lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Eko katastrofa u Petrijevcima, ilustracija - 2 Neodgovorni pojedinci Prazne septičke jame kraj naselja, usjeva, čak i eko-vinograda! Jeftinije im je platiti kazne, nego legalno čišćenje U Pirovcu gradnja nasered ceste - 1 Lavina reakcija I to se može: Zatvorio dio ceste zbog izgradnje septičke jame, a sve po zakonu

Mladoj ženi iz sela u središnjem dijelu Kine novi smartphone, vrijedan 2000 juana (240 eura), pao je u zahod, piše portal Dahe iz pokrajine Henana.

Njezin se muž spustio u septičku jamu, ali je izgubio svijet zbog isparavanja. U pomoć mu je priskočila majka te se i ona ubrzo onesvijestila.

Kina pokušava riješiti problem smoga uklanjanjem 11 milijuna starih vozila

Krenuli su za njima vlasnica smartphonea i njezin svekar, a u pomoć im je priskočilo dvoje susjeda. Svi su nakon nekoliko minuta osjetili slabost, a iz jame su ih seljani izvukli užetom.

Mužu i svekrvi vlasnice mobitela nije bilo spasa, a ostali su prevezeni u bolnicu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene