Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako netko u Sjevernoj Koreji zna pripremiti pravi show onda je to Kim Jong Un. I običan obilazak tvornice pretvorio se u spektakl za radnike.


Čelnik Sjeverne Koreje, Izvrsni Vođa Kim Jong Un, obišao je je jednu tvornicu prehrambenih proizvoda u maniri rock zvijezde. Radnici su ga dočekali s neopisivim oduševljenjem te nitko nije želio propustiti priliku za fotografiranje s vođom svoje zemlje.

>> Kim Jong-un usred Pjongjanga gradi repliku Big Bena i Eiffelova tornja!

Vezani članci 3. Maj (Foto: Dnevnik.hr) Potpisani sporazumi za oko 95 posto tražbina 3. maja: Konačno će doći do isplate plaće radnicima Mijenja se Pravilnik kojim će se omogućiti neki noviteti za poslodavce (Foto: Dnevnik.hr) Građani oduševljeni, ali sindikati i porezni stručnjaci upozoravaju: "Mjere su dobre, ali..."

Radnice su zbile redove oko Kim Jong Una pokušavajući ga dotaknuti, a kao što pravoj zvijezdi i priliči, cijeli posjet bio je popraćen urlicima i deliričnim plačem pojedinaca.

Kim Jong Un na kraju im je održao govor u kojem je naglasio važnost njihova rada te ovu tvornicu prozvao 'lijepom palačom za radnike'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook