Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kći Elisabeth Fritzl na tajnom kampiranju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabeth Fritzl i njezina djeca mogu izlaziti iz klinike, ali su pod jakim osiguranjem, prenio je Sky News. Izlaske su prije izbjegavali jer su ih pred klinikom čekali mnogobrojni novinari i paparazzi s kojima nisu bili spremni komunicirati.

Jedna od Elisabethinih kćeri sudjelovala je u četverodnevnom kampiranju s lokalnim vatrogasnim društvom. Njezino je ime tijekom kampiranja promjenjeno kako bi se sakrilo sudjelovanje u kampu, te s njom nije bilo problema, rekao je voditelj vatrogasnog društva Armin Blutsch.

Pročitajte i ovo Ilegalni kamp Donji Svilaj Četvorica uhićenih FOTO U improviziranom migrantskom kampu uz Savu pronađeno oružje: Trebalo je završiti u Hrvatskoj Slika nije dostupna 'Ubojstvo iz časti' Ubio tri kćeri i ženu zbog izlazaka i korištenja interneta

15-godišnja djevojka koju je odgojio Fritzl i njegova supruga Rosemarie nakon što je rođena u podrumu, rekla je kako je jedna od njezinih najvećih želja bila otići na kampiranje.

>> Počelo ispitivanje Elisabeth Fritzl

U klinici su također rekli kako ostatak obitelji također može izlaziti van. To prije nisu mogli budući da su ih pred klinikom čekali mnogobrojni novinari i paparazzi s kojima obitelj još ne želi komunicirati. 

Podsjetimo, Elisabeth je svoj iskaz o zatočeništvu i zlostavljanju u podrumu jučer dala tužiteljima. Njezinog oca koji ju je utamničenu držao i silovao 24 godine suđenje čeka krajem ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene