Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamping menadžment

Želite saznati kako uspješno voditi kamp? Od sada to možete naučiti na fakultetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Opatiji će se sljedeće godine moći studirati prvi obrazovni program za kamping menadžment.

Opatijski Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prvi u Hrvatskoj i među rijetkima u Europi početkom iduće godine uvodi obrazovni program za kamping menadžment u sklopu kojeg će polaznici svladavati specifična znanja iz područja suvremene kamping usluge, najavili su s tog Fakulteta.

Pročitajte i ovo Građenje kampa Ispitani svi svjedoci Afera kampovi: I bivša službenica Neda Livljanić puštena iz istražnog zatvora Slika nije dostupna Putuju kuda požele Odmor na 4 kotača: Kampiranje sve popularnije

"Nakon završenog programa "Menadžment kamping resorta" polaznici će moći preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa. Stečena znanja i kompetencije doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost Hrvatske kamping usluge na Mediteranu.

Nastavu izvode uvaženi profesori Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija i brojni iskusni predavači sa dugogodišnjim iskustvom iz prakse iz uglednih turističkih tvrtki koje u svom portfelju imaju najbolje hrvatske kamping resorte. Polaznici će sudjelovati u 51 satu nastave, praktičnih vježbi i terenske nastave u kampu", poručuju s fakulteta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene