Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piloti neozlijeđeni

Kaos na nebu: Sudar dvije jedrilice iznad Livna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije zračne jedrilice kojima su upravljali hrvatski državljani sudarile su se jučer istočno od Livna u BiH, nakon čega je jedan pilot uspješno prizemljio jedrilicu, a drugi je iskočio padobranom.

Jedrilice su se sudarile oko 14 sati u zračnom prostoru BiH pet kilometara istočno od Livna, a tri sata poslije Direkcija za civilno zrakoplovstvo BiH obavijestila je hrvatske kolege o nesreći

Pročitajte i ovo Sudar na Britanskom trgu Policija obavila očevid Sudar automobila i tramvaja u centru Zagreba Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Jedan je pilot uspješno prizemljio jedrilicu, a drugi je iskočio padobranom, pa je njegova letjelica potpuno uništena pri udaru u brdo.

Istražitelji za zrakoplovne nesreće danas su se uputili na mjesto nesreće kako bi obavili očevid. Tehničku istragu nesreće jedrilica provest će Agencija za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova u suradnji s mjerodavnim tijelima BiH, a završno će izvješće biti objavljeno na službenim internetskim stranicama agencije (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene